Cautare

1989 de rezultate pentru "echipe de fotbal divizia c" (6.09 secunde)
Cine transmite in direct meciul Meciul de fotbal Romania - Polonia, din grupa E de calificare la Cupa Mondiala Rusia 2018, care se va juca pe Arena Nationala, va fi transmis in direct de Televiziunea Romana, vineri, de la ora 21.45, la TVR 1, TVR HD si TVR+.
Tragedie, joi seara, pe DN 1 C, la limita dintre judetele Cluj si Salaj. Un fotbalist de 27 de ani din Muncel a murit dupa ce a pierdut controlul volanului.
De astazi si pana pe 15 iulie, terasa Promenada va fi rezervata microbistilor care vor putea trai emotia stadionului urmarind, in aer liber, la inaltime, Campionatul Mondial de Fotbal FIFA Rusia 2018.
Meci senzational la Kazan intre Franta si Argentina Echipa nationala a Frantei a invins sambata, 30 iunie, nationala Argentinei, cu scorul de 4-3, in optimile Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia.
ca si economia, care a constituit subiectul tezei de doctorat a patronului ei. ... "Stiinta" nu e doar o echipa de fotbal; ea este o stare de spirit. ... Un simbol al spiritului lor de lupta, al nazuintei lor de a fi mereu in frunte, cit mai in frunte.
ca si economia, care a constituit subiectul tezei de doctorat a patronului ei. ... "Stiinta" nu e doar o echipa de fotbal; ea este o stare de spirit. ... Un simbol al spiritului lor de lupta, al nazuintei lor de a fi mereu in frunte, cit mai in frunte.
Hasan Atmeh este un om de afaceri sirian stabilit in Romania din 1992. ... (de la numele ei am dat si numele cofetariei: ... Shiam inseamna Damasc), Kinana - de 15 ani si Karim - de 7 ani.
Baschetbalistul american a fost trimis in teren de antrenorul Andelko Mandic in amicalul cu Energia Rovinari, castigat de gorjeni cu 99-91, dar nu a convins, iar SCM-U a renuntat sa-l achizitioneze Cu cateva zile inainte de startul returului Diviziei A, antrenorii echipei SCM-U mai cauta jucatori care sa suplineasca plecarile sarbilor Bajic si Vlaskovic.
Cele doua echipe de handbal masculin de seniori din Oltenia, Energia Lignitul Targu Jiu (Liga Nationala) si CS Universitatea Craiova (Divizia A) au disputat ieri un joc scoala in Banie, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu".
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala. ... Lupta pentru evitarea retrogradarii devine din ce in ce mai stansa cu patru etape inainte de finalul Ligii Nationale de handbal feminin.
Tot timpul este obligatoriu ca presedintele partidului sa candideze pentru functia de primar si este si firesc atata timp cat este cel mai bine situat in sondaje.
Cel care a dat pe langa minge si a provocat golul lui Ola John poarta ochelari in viata de zi cu zi, iar pe teren e nevoit sa-si puna lentile pentru a-si corecta deficienta de vedere. ... Mingea vine inspre Prepelita, aflat undeva la 35-40 de metri de propria poarta.
Marturii privind fenomenul OZN Relatam, in articolul de saptamana trecuta, ca in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a organizat la National Press Club din Washington, asa-numita "Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea" a tot ce stie guvernul privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant.
Actiunea a fost organizata la National Press Club din Washington, la o distanta de doua colturi de Casa Alba, de Paradigm Research Group, infiintat in 2004 si condus de Steven Bassett, activist politic, comentator si publicist, aparent cu ajutorul unei donatii de 1,1 milioane dolari, primita din Canada.
A promis locuinte, aqua-parcuri si fotbal pe paine. Din pacate, ratarea promovarii de catre FC Bihor i-a cam incurcat socotelile boss-ului din fruntea judetului. Banii publici investiti s-au topit fara niciun rost intr-un club de fotbal mediocru, cu o conducere slaba, numita de Kiss Alexandru si primarul Petru Filip.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca nu are in vedere amanarea alegerilor locale, programata pentru vara acestui an, singura sa grija fiind ca acest scrutin sa nu se suprapuna cu perioada de desfasurare a Campionatului European de fotbal.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Nimic despre fotbal", pe care o puteti citi in continuare. Printre atatea stiri despre fotbal, rezultate si meciuri - ce sa-i faci, a inceput Cupa Mondiala!
Ne-au scos in strada de bucurie, ne-au facut sa aruncam televizoarele pe geam de disperare, ne-au facut sa simtim ca suntem si noi cineva acolo, intre cei mari ai fotbalului, ne-au infrumusetat viata.
DNA a admis ieri solicitarea ANAF facuta în dosarul transferurilor din Liga I, dispunând blocarea conturilor echipelor Gloria Bistrita, Dinamo, Otelul Galati si Rapid, ale caror tranzactii de jucatori sunt în atentia procurorilor, prin aceasta dorindu-se recuperarea de la cluburile în cauza a sumelor cu care ar fi fost prejudiciat bugetul de stat.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
google-analytics.com